Alte servicii complementare

Expertize contabile judiciare/ expert judiciar parte (consilier)

Refaceri /verificari de evidente contabile ale perioadelor precedente

Certificari situatii financiare anuale (Expert Contabil)

Certificari declaratii fiscale inclusiv Declaratia Anuala de impozit pe Profit  (Consultant Fiscal)

Consultanta gratuita continua in stabilirea celei mai bune strategii pentru compania ta.

Programeaza-te acum

Testimoniale

  • Am ales in urma cu circa un an de zile sa externalizam activitatile ce tin contabilitatea si salarizarea companiei. Dupa o analiza amanuntita a pietei de outsourcing s-a luat decizia colaborarii cu Firma de Conta. Pana in momentul de fata angajatii Firma de Conta, precum si echipa de management a acestei companii au demonstrat implicare totala in relatia cu noi, o comunicare excelenta cu reprezentantii companiei noastre si servicii de inalta clasa oferite pe parcursul intregii colaborari. Compania Firma de Conta merita sa fie luata in considerare si aleasa oentru oricare dintre servciile pe care le ofera pietei de business din Romania.
  • In urma recomandarilor primite de la parteneri am decis sa alegem compania Firma de Conta pentru a se ocupa de activitatile ce tin de salarizarea personalului companiei noastre Inca de cand am cunoscut echipa de specialisti ce urma sa gestioneze una dintre cele mai importante activitati ale companiei noastre am fost convinsi ca aceasta colaborare va fi un succes si asta datorita nivelului exceptional de comunicare pe care il prezinta, datorita competentelor profesionale dar mai ales datorita faptului ca reusesc sa traduca contabilitatea pe intelesul tuturor. Asa cum si noi am ales prin intermediul unei recomandari colaborarea cu Firma de Conta si noi recomandam aceasta companie catre cei care vor sa eficientizeze procesul de salarizare.
  • Dorim sa ne exprimam aprecierea pentru modul professionist in care Firma de Conta  coordoneaza activitatile contabile ale companiei noastre. Recomandam Firma de Conta ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai. De asemenea recomandam Firma de Conta pentru cei care nu vor doar niste roboti in contabilitate, ci pentru cei care isi doresc sa aiba propria echipa de consultanti care sa vina intotdeauna cu solutii. Va multumim ca existati si ca reusiti sa aveti profesionalismul companiilor de talie mondiala.