Servicii de contabilitate pentru firme

Companii care au in structura organizatorica departament de contabilitate

Detalii

Companii care opteaza pentru externalizarea evidentei financiar-contabile

Detalii

Consultanta gratuita in stabilirea celei mai bune strategii pentru compania ta!

Programeaza-te acum

De ce sa externalizez serviciile de contabilitate si salarizare?

Pentru ca vei economisi bani. Platesti doar pentru ce se munceste. Gandeste-te ca platesti un contabil angajat, indiferent daca are doar doua inregistrari de facut sau 15. La un calcul simplu, prin utilizarea serviciilor noastre vei economisi cel putin 3.500 de lei pe luna. Asta inseamna 42.000 de lei pe an.

Deoarece pentru mai putini bani, vei avea o echipa la dispozitie, nu un singur om. Noi iti oferim special pentru compania ta, un specialist pentru fiecare domeniu in parte. Si asta pentru mai putini bani decat cheltui acum.

 

Pentru ca, mai mult ca sigur, contabilul tau nu este raspunzator in fata legii pentru deciziile luate. Noi suntem. Pentru tine si pentru compania oferim garantie 100% pentru toate deciziile luate.

Pentru ca, mai mult ca sigur, contabilul tau nu te poate despagubi material pentru o greseala pe care a facut-o. Noi eliminam aceste pierderi prin asigurarea de risc profesional si raspundere civila, asigurare la care nu am apelat in ultimii 15 ani de activitate.

Ce vei face cu acesti bani? Contacteaza-ne acum pentru a-ti demonstra cum poti economisi bani prin intermediul acestor servicii de contabilitate unice in Romania!

Contacteaza-ne

Ai nevoie de mai multe motive?

Pentru ca vei fi reprezentat fara cusur in fata echipelor de control fiscal-contabile

Pentru ca “unde-s multi puterea creste”. Una este sa ai un contabil la dispozitie si alta este sa ai la dispozitie o echipa cu peste 25 de experti in contabilitate. Corect?

Deoarece lucram pentru compania ta 24/24, 7/7, 365/365. Nu ne imbolnavim, nu plecam in concedii, nu ne invoim. Iti garantam ca vei avea intotdeauna pe cineva la dispozitie

Suntem mereu la zi cu toate modificarile legislative, astfel incat sa putem lua cele mai bune decizii pentru compania ta in cel mai scurt timp. Te vei putea apara sau vei putea profita imediat de orice modificare legislativa

Oferim servicii de contabilitate pentru firme din Bucuresti si din tara de peste 20 de ani. Experienta ne recomanda.

Daca si tu cauti servicii de contabilitate remarcabile atunci este timpul sa ne contactezi!

De ce sa ne contactezi? Este foarte simplu! Pentru ca ne numaram printre putinele firme ce ofera servicii de contabilitate asupra carora isi asuma intreaga raspundere. Ne asumam aceasta raspundere contractual in asa fel incat tu sa poti fi linistit ca tot ceea ce facem nu iti va aduce prejudicii.

Cand cauti servicii de contabilitate pentru firma ta ne gandim ca si tu iti doresti acelasi lucru: siguranta. Te asteptam la noi pentru ca asta vei capata!

Afla de aici ce tarife ai la serviciile de contabilitate pentru firme. Calculand acum pretul contabilitatii vei putea sa vezi cat de economica este siguranta!

Tarife contabilitate