Avantaje

Pentru tine si pentru compania ta

Apeland la FirmaDeConta.Ro vei avea parte de aceleasi beneficii pe care le oferim si celor peste 50 de companii care au ales sa colaboreze cu noi:

Companie specializata=Garantie 100%

Suntem o companie SPECIALIZATA in acest domeniu, pentru ca suntem oameni si nu putem fi buni la toate. Astfel, noi am ales sa fim Experti in Contabilitate. Iti oferim astfel Garantie 100% pentru serviciile de care beneficiezi. Ai numai de castigat. Ai siguranta inregistrarilor tale contabile. Responsabilitatea a tot ceea ce facem este a noastra, nu a ta. Garantam acest lucru prin contract. Orice greseala este platita de noi. Asta nu se intampla in momentul de fata in contabilitatea firmei tale, nu?

Contabilitate asigurata de experti

Contabilitate asigurata de experti, altfel spus, servicii profesionale asigurate de profesionisti. Cele peste 50 de companii care au parte de excelenta in contabilitate de peste 15 ani prin intermediul Firma de Conta iti pot confirma. Vezi aici cine ne recomanda.

Confort, Siguranta, Informatie Continua

Sa fii partenerul nostru inseamna:

  • CONFORT: acces non stop si de oriunde la informatiile financiare de care ai nevoie;
  • SIGURANTA : Vei avea acces personalizat la o platforma online securizata, astfel incat sa poti avea contabilul tau oriunde;
  • INFORMATIE : Vei gasi mereu raportari financiare lunare si trimesriale, state de plata ale angajatilor, precum si toate raportarile de care ai nevoie.

Cum facem asta? Contacteaza-ne acum daca vrei sa ai un responsabil 100% garantat al contabilitatii si fiscalitatii companiei tale.

Contacteaza-ne

Economie de timp si bani

Te ajutam sa economisesti aceste resurse pentru ca, avand contabilitatea asigurata de noi, nu va mai trebui sa pierzi timpul. Iar timpul inseamna bani,pe care tu ii pierzi alergand pentru acte, bilanturi, incercand sa iti intelegi contabila sau explicand cine, ce si cum are de facut. Firma de Conta se ocupa de absolut tot pentru tine: luam documentele de la tine de la companie, pastram legatura cu tine ori de cate ori este nevoie prin email, telefon, videoconferinte. Tinem la timpul tau.
ECONOMIE DE RISCURI : pentru ca parteneriatul cu noi iti ofera SIGURANTA si GARANTIE, prin definitie si, mai ales, PRIN CONTRACT .

Transparenta totala

Iti asiguram tarife transparente si mai putini bani cheltuiti cu contabilitatea. Totul este stabilit impreuna cu tine, inca de la inceput. Nu vei avea surpriza unor tarife “ascunse”. Vei stii inca de la inceput cat platesti si ce beneficii vei avea. Iar asta este GARANTAT 100% prin contract. Poti chiar acum sa calculezi valoarea aproximativa a contractului cu noi. Click aici. Contacteaza-ne acum si vei avea un expert contabil numai al tau pentru o investitie minima.

Un consultant la dispozitia ta 24/24

Vei avea intotdeauna un consultant de afaceri la dispozitie. Gandim ca antreprenori si actionam mereu pentru succesul tau si al companiei tale, pentru ca succesul nostru si al companiei noastre depinde de asta. Alaturi de noi vei lua decizii de succes.

Alaturi de noi viziunea ta se transforma in realitate.

Contacteaza-ne