MENIU
Misiune, viziune, valori
Misiune

Prin actiunile noastre dam claritate actiunilor clientilor. Sustinem antreprenorii sa isi dezvolte afacerile si le oferim dincolo de contabilitate - consultanta bazata pe  analiza financiara,  cunoasterea fiscalitatii si pe cunostinte de management strategic.

 

 Furnizam siguranta, claritate si predictibilitate clientilor nostri in luarea deciziilor.

Viziune

Inspiram antreprenorii romani, onesti si asumati, sa-si implineasca mai repede visul, prin consultanta financiar-contabila la cel mai inalt nivel, sustinuta de tehnologii performante in domeniu.

 

Valori
Promptitudinea
Raspundem rapid si la obiect oricarei solicitari.
Integritate
Facem ceea ce spunem, atunci cand spunem intr-un cadru agreat si in scopul dezvoltarii afacerilor partenerilor nostri pe termen lung
Echipa
Credem in oameni si in dezvoltarea acestora, de aceea recrutam atent si avem grija sa pastram in echipa noastra cei mai buni specialisti din fiecare domeniu care sa colaboreze perfect dintre ei.
Profesionalism
Ne pregatim permanent sa intelegem cifrele. Fiecare cifra spune o poveste. Povestile duc la decizii si deciziile dau nastere schimbarii; acea achimbare ce reprezinta un pas catre succes.
Comunicarea
Pastram o relatie deschisa cu partenerii nostri si suntem gata sa raspundem oricarei intrebari, astfel incat totul sa fie clar si usor de inteles.
Transparenta
Tot ceea ce facem este usor de accesat, de verificat si suntem gata sa explicam fiecare virgula.